PSG a anunţat, luni, că primele investigaţii medicale efectuate de Neymar, accidentat în meciul cu Olympique Lyon, sunt "liniştitoare", informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Evaluarea clinică şi radiologică a lui Neymar Jr., în urma entorsei suferite noaptea trecută, la glezna stângă, sunt liniştitoare. Noi examinări vor fi efectuate în 48 de ore", a precizat PSG.

În prelungirile meciului de la Paris, câştigat de Lyon cu 1-0, Neymar a fost faultat de Thiago Mendes, atacantul gazdelor părăsind terenul pe targă, cu dureri la glezna stângă şi cu ochii în lacrimi.

Mendes a primit iniţial cartonaşul galben, dar după ce arbitrul Benoît Bastien, care a condus şi meciul Young Boys Berna - CFR Cluj, a revăzut faza cu ajutorul VAR, mijlocaşul a fost eliminat, în minutul 90+8.

Mendes şi-a cerut scuze pe Instagram după meci: "Se întâmplă greşeli. Dar sunt aici pentru a-i cere sincer iertare lui Neymar!"

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.