Preşedintele executiv al CSM Poli Iaşi, Florin Prunea, a declarat, joi, că meciul cu Astra Giurgiu, amânat din cauza vremii, se putea disputa în condiţii bune şi că nu ar fi fost pusă în pericol integritatea jucătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De aseară s-a lucrat toată noaptea, tribunele au fost curăţate, vineri am fi curăţat terenul şi ar fi fost în condiţii bune de joc. Terenul era acoperit cu zăpadă, dar dacă vineri îl curăţam nu ar mai fi fost îngheţat, era doar un strat de zăpadă de cinci centimetri. Terenul nu era tare, se putea juca fără probleme, nu se punea în pericol integritatea jucătorilor. Suntem singurii din România care nu vom avea şanse egale cu ceilalţi, noi trebuie să jucăm acum o intermediară, iar restul nu. Instalaţia, şi dacă i se dădea drumul nu făcea faţă, la ce se anunţa la ora jocului. Poate e mai bine aşa, altă dată trebuie să ne facem şi noi temele mai bine, să ne respectăm", a spus Prunea la Digi Sport.

Florin Prunea consideră că Astra Giurgiu şi-a atins obiectivul prin obţinerea amânării meciului. "Cei de la Astra şi-au atins obiectivul, au un joc important (cu Genk), sunt trei-patru zile de odihnă în plus care contează pentru ei, le urez succes", a adăugat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis, joi, amânarea partidei Poli Iaşi - Astra Giurgiu, programată, vineri, de la ora 20.00, în etapa a XXIII-a a Ligii I. Forul a precizat că terenul Stadionului Emil Alexandrescu este îngheţat, iar instalaţia de încălzire nu funcţionează.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.