UEFA a stabilit un protocol special înaintea meciului PSG - Istanbul Başakşehir din Liga Campionilor, amânat marţi pentru miercuri, de la ora 19.55, după scandalul de rasism în care a fost implicat arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii celor două echipe vor îmbrăca la vestiare un tricou cu mesajul "Nu rasismului”, cu sigla celor două cluburi, la fel ca noii arbitri. Ei se vor încălzi cu aceste tricouri şi apoi vor intra pe teren respectând protocolul sanitar în vigoare. Înaintea startului, cele două echipe şi arbitrii se vor aduna în cercul de la centrul purtând tricoul special.

RMC Sport precizează că jucătorii vor pune un genunchi pe pământ înaintea meciului, în semn de condamnare a rasismului.

Pe stadionul Parc des Princes au fost afişate bannere cu mesaje ca "Parisul unit contra rasismului" şi "Susţinere pentru Webo, mândri de jucători, împotriva rasismului".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.