Forul europen de handbal (EHF) a anunţat, miercuri, că varianta pe care o ia în calcul pentru disputarea sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la feminin este în luna iunie. CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea sunt două din echipele angrenate în această fază.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În sferturi urmează să se dispute partidele SCM Râmnicu Vâlcea – Metz, CSM Bucureşti – Gyor ETO, Buducnost – Team Esbjerg, Rostov Don – Brest.

Iniţial, partidele erau programate între 3-5 şi 10-12 aprilie, pentru calificarea la Turneul Final Four de la Budapesta, care urma să aibă loc în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Însă pandemia Covid-19 a modificat planurile, astfel că sferturile de finală, conform propunerii de miercuri a EHF, ar fi între 15 şi 21 iunie, cu menţiunea că la finalul lunii mai forul european îşi rezervă dreptul la noi modificări, dacă pandemia va pune piedici.

Deţinătoarea trofeului este campioana Ungariei, Gyor ETO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.