Cele trei partide din ultima etapă a play-off-ului de promovare se vor disputa în acelaşi timp, duminică, 2 august, de la ora 18.30, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele două clasate la finalul play-off-ului vor juca în sezonul viitor pe prima scenă a fotbalului românesc, în timp ce formaţia de pe locul 3 se va duela într-un baraj cu reprezentanta Ligii 1 pentru locul din prima divizie.

Programul ultimei etape a play-off-ului

Duminică, 2 august, ora 18:30

CS Mioveni – FC Petrolul

Fotbal Club Rapid – Turris-Oltul Turnu Măgurele

Campionii FC Argeş – UTA Arad

Până la jocurile din weekend, marţi sunt programate alte două jocuri din etapa 4. Cu locurile 2-6 despărţite de doar 3 puncte, rezultatele pot produce schimbări importante în clasament înaintea ultimei runde.

Turris-Oltul şi CS Mioveni se întâlnesc, la ora 17:00, în primul duel al zilei care poate modifica podiumul Ligii 2. Iar de la ora 19:00, la Ploieşti, FC Petrolul îşi joacă ultima şansă la promovare în faţa lui FC Argeş.

Există inclusiv posibilitatea ca marţi UTA să obţină matematic promovarea în Liga 1: arădenii au nevoie ca partida dintre Turris-Oltul şi Mioveni să se încheie la egalitate şi, în acelaşi timp, FC Argeş să nu se impună la Ploieşti.

Partidele din play-off-ul Ligii 2 sunt transmise în direct la Digi, Look şi Telekom.

În caz de egalitate de puncte la finalul play-off-ului, vor fi aplicate, în ordine, următoarele criterii de departajare:

1. Dacă a fost sau nu aplicată rotunjirea de 0,5 puncte înainte de startul play-off-ului.

2. Numărul mai mare de puncte în meciul direct din play-off.

3. Golaverajul general din play-off.

4. Numărul mai mare de goluri înscrise în play-off.

5. Locul ocupat în Liga 2 în momentul întreruperii sezonului regular.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.