La finalul sezonului regulat în Liga Naţională de baschet feminin au fost stabilite cele opt echipe calificate în play-off, iar clasamentul iniţial a suferit modificări, după ce echipele Rapid Bucureşti şi ACS Târgu Secuiesc au fost penalizate cu cinci puncte, pentru că nu au aliniat şi o echipă de junioare în unul din campionatele U14-U18, conform regulamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FRB a anunţat, miercuri, că în şedinţa din 25 martie, Consiliul Director al forului a ratificat mai multe penalizări asupra unor echipe care nu au respectat regulamentul, astfel că tabloul formaţiilor calificate în play-off a suferit modificări.

Echipele Rapid Bucureşti şi ACS Târgu Secuiescu au fost penalizate cu câte 5 puncte, pentru că nu au aliniat şi o formaţie de junioare în unul din campionatele U14-U18, astfel că au încheiat sezonul regulat pe locurile 10, respectiv 13, şi, ca urmare, fără drept de acces în play-off.

În acestă fază s-au calificat, în ordinea clasamentului, Sepsi Sf. Gheorghe, CSM Satu Mare, Olimpia Braşov, ICIM Arad, CSM Târgovişte, Phoenix Constanţa, ”U” Cluj şi CSU Oradea.

Programul confruntărilor din prima fază a play-off-ului este: Astfel, duelurile din play-off-ul LNBF sunt urmatoarele: Sepsi – CSU Oradea, CSM Satu Mare – ”U” Cluj, Olimpia Braşov – Phoenix Constanţa şi ICIM Arad – CSM Târgovişte.

Campioana din 2018 este echipa Sepsi Sfântu Gheorghe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.