Loïk Le Priol, principalul suspect în uciderea la Paris a fostului jucător de rugby Federico Martin Aramburu, a fost predat de Ungaria autorităţilor franceze şi va fi prezentat, vineri, în faţa unui judecător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost extrădat joi seară, iar la sosirea la Paris a fost plasat în detenţie.

Le Priol urmează să fie prezentat vineri dimineaţă unui judecător de instrucţie al tribunalului din Paris, care îl va anunţa cu privire la rechizitoriul său pentru "asasinat", şi l-ar putea interoga.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Tânărul de 27 de ani a fost arestat, săptămâna trecută, la punctul de frontieră Zahoni, în cadrul unui mandat european de arestare, în timp ce se pregătea să meargă în Ucraina.

Acest fost militar şi membru al mişcării de extremă dreapta GUD este suspectat că ar fi tras, la 18 martie, în centrul Parisului, asupra fostuluiinternaţional argentinian în vârstă de 42 de ani, care a murit pe loc din cauza rănilor.

Un alt bărbat, Romain Bouvier, 31 de ani, fost student al universităţii pariziene Assas, a fost arestat în Sarthe. Şi el ar fi tras asupra fostului internaţional argentinian.

De asemenea, o tânără de 24 de ani suspectată că ar fi condus un vehicul aparţinând lui Loïk Le Priol în seara evenimentelor, a fost inculpată pentru "complicate la omor" şi plasată în arest preventiv.
  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.