Sezonul a debutat vineri cu partida FC Argeş – FC Botoşani, iar primul gol în 2020-2021 a fost marcat chiar de un jucător Under 21. În minutul 9 al jocului, George Cîmpanu, 19 ani, a recuperat un balon respins de fundaşii adverşi, a pătruns în careu şi a înscris cu stângul din 10 metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şi în actuala ediţie de campionat echipele din Liga 1 trebuie să înceapă jocurile cu cel puţin doi fotbalişti născuţi începând cu 1 ianuarie 1998, iar unul dintre aceştia să se regăsească în permanenţă pe teren, informează frf.ro.

Fotbalistul a fost prezent la începutul lunii în stagiul de pregătire organizat de staff-ul naţionalei U21 a României. Într-un joc de verificare pe care tricolorii l-au disputat la Mogoşoaia contra Farului şi câştigat cu 6-0, George Cîmpanu a reuşit o ”dublă” şi a avut o evoluţie apreciată.

După pauză, un alt tânăr fotbalist, Andrei Chindriş a marcat pentru FC Botoşani. Moldovenii s-au impus în cele din urmă cu 3-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.