LA Lakers, cu LeBron James în echipă, a obţinut, miercuri, primul succes în acest sezon al NBA, după trei înfrângeri consecutive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia din Los Angeles s-a impus, în deplasare, cu scorul de 131-113, în faţa echipei Phoenix Suns. LeBron a reuşit 19 puncte, zece pase decisive şi şapte recuperări, însă nu a mai evoluat în sfertul al patrulea, fiind menajat. Lakers conducea atunci cu scorul de 106-86.

În aceste condiţii, cel mai bun jucător al oaspeţilor a fost Lance Stephenson, cu 23 de puncte, opt pase decisive şi opt recuperări. De la gazde s-au remarcat Devin Booker, cu 23-7-7 şi Deandre Ayton, cu 22-3-11. Booker s-a accidentat în sfertul al treilea şi nu a mai jucat.

De la Los Angeles Lakers au lipsit Brandon Ingram şi Rajon Rondo, suspendaţi după ce au participat la o bătaie pe teren, sâmbătă, în meciul cu Houston Rockets.

În vară, baschetbalistul Le Bron James, unul dintre cei mai valoroşi din istorie, a spus "adio" echipei Cleveland Cavaliers pentru a semna un contract pe patru ani cu Los Angeles Lakers, în valoare de 154 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.