Campioana României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, a fost învinsă pentru prima dată în grupa G a Basketball Champions League (BCL), miercuri, în deplasare, de formaţia israeliană Hapoel Holon, scor 78-68 (37-36).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Kyser 15 puncte, pentru gazde, respectiv Stewart 18, pentru U BT Cluj-Napoca.

În cealaltă partidă a grupei, între Darüşşafaka Basketbol şi Happy Casa Brindisi, tot miercuri, scor 82-76.

Eşecul campioanei României de miercuri este primul din acest sezon în toate competiţiile, BCL şi cele interne, U BT Cluj având până acum 13 victorii consecutive.

La debutul în grupa G, campioana României a dispus, pe teren propriu, de turcii de la Darüşşafaka Basketbol, scor 66-60, iar apoi a învins în Italia pe Happy Casa Brindisi, cu 76-71.

După trei runde, clujenii au 5 puncte şi rămân pe primul loc în grupa G, urmată de Hapoel (4), Darüşşafaka (3), Brindisi (3).

În runda următoare, U BT Cluj va evolua pe teren propriu, tot cu Hapoel Holon, în 17 noiembrie.

U BT Cluj evoluează în premieră în grupele BCL, la a patra încercare de a trece de preliminarii. Ei au câştigat turneul preliminar al competiţiei din acest sezon, în septembrie, la Peristeri.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.