Internaţionalul egiptean Mostafa Mohamed evoluează în prezent la Cupa Africii pe Naţiuni din Camerun. Totuşi, el are şi examene de susţinut la facultate, în Egipt, astfel că în locul său s-a prezentat un prieten, care a fost şi arestat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un responsabil al Institutului Universitar din Cairo, unde studiază atacantul de la Galatasaray, şi-a dat seama că studentul nu este Mostafa Mohamed, ci un tânăr cu diplomă în literatură. Responsabilul a sesizat imediat conducerea.

Tânărul a recunoscut că voia "să ajute un prieten", conform presei locale.

Frauda nu se opreşte aici. Tânărul egiptean, reţinut, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, a dezvăluit că nu este la primul "ajutor". "Am trecut deja trei examene pentru prietenul meu" Mostafa Mohamed, le-a spus el anchetatorilor.

Presa locală nu precizează dacă chiar fotbalistul i-a cerut să dea examenele în locul lui şi ce sancţiuni riscă pentru fapta sa.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.