Preşedintele Emmanuel Macron şi mai mulţi jucători din naţionala de fotbal a Franţei au mers în vestiarul rugbiştilor francezi pentru a-i felicita după victoria cu Noua Zeelandă de la Cupa Mondială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai întâi a mers Macron, care a băut un pahar de bere cu jucătorii, iar apoi a venit rândul fotbaliştilor să-i felicite pe rugbişti. Astfel, în vestiar s-au dus Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Theo Hernandez, Jules Koundé, Dayot Upamecano, Aurélien Tchouameni şi Ousmane Dembélé.

 

Après la rencontre, Mbappé, Giroud, Griezmann et les autres ont rendu une petite visite aux Bleus pour féliciter les Bleus après leur beau succès #RWC2023 #FRAvNZL

Pour suivre le Mag en direct sur mytf1 : https://t.co/weZlNONisN pic.twitter.com/3VMXP8FnIv

— TF1 (@TF1) September 8, 2023

"Nu am vorbit cu Mbappé despre jocul meu. Am vorbit mai mult cu Olivier Giroud, care este obişnuit cu jocul aerian. Este minunat să văd că şi echipa Franţei vine să ne vadă. Unii dintre noi sunt mari fani ai fotbalului, dar nu cred că ei se uită prea mult la rugby. Aşa că e bine să-i vedem venind din când în când", a declarat rugbistul Thomas Ramos.

Reprezentiva gazdă, Franţa, a învins, vineri seară, scor 27-13, Noua Zeelandă, în primul meci de la Cupa Mondială de rugby 2023.
 

.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.