Radio France a publicat, miercuri, pe site-ul oficial, mărturii ale unor foste angajate ale Federaţiei Franceze de Fotbal, în care acestea îl acuză pe preşedintele forului, Noel Le Graet, de comportament nepotrivit şi de hărţuire, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Declaraţiile s-au făcut sub acoperirea anonimatului.

“Îmi spunea că vrea să mă ducă la el. Nu îmi trimitea sms. Atunci nu era un profesionist al telefoanelor. Însă invitaţiile de a merge la masă cu el au fost repetate”, a spus o femeie, adăugând că Le Graet a asigurat-o: “Daacă va fi ceva între noi, nu vă faceţi griji, nimeni nu va şti”.

O altă fostă angaajată a vorbit despre o deplasare oficială pe care a făcut-o cu Le Graet în 2016. “Mi-a spus că trebuie să port fustă în ziua deplasării. Evident că am refuzat, eu port pantaloni. În avion, eram lângă el, şi-a pus mâna pe coapsa mea. L-am respins, spunându-i: ‘Preşedinte, nu vom începe călătoria aşa’”.

Prin intermediul directorului său de comunicare, Le Graet a negat ferm acuzaţiile. “Am avut mereu relaţii de respect cu toaate colaboratoarele mele şi cu colaboratorii, într-o atmosferă de încredere reciprocă. Acuzaţiile anonime mincinoase şi răuvoitoare vizează doar murdărirea imaginii mele”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.