Preşedintele FC Porto şi alţi şase responsabili au fost puşi sub acuzare după o plângere a grupării Benfica Lisabona, care acuză clubul rival că i-a piratat corespondenţa, a anunţat Ministerul public portughez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cadrul unei anchete deschisă ca urmare a plângerii depusă de Benfica, şapte persoane au fost interogate şi puse sub acuzare", a anunţat Departamentul central de investigaţie şi activitate penală (DCIAP).

FC Porto a confirmat că preşedintele Jorge Pinto da Costa şi alte şase persoane au fost puse sub acuzare pentru ultraj şi pentru violarea corespondenţei private. Preşedintele Da Costa şi mai mulţi responsabili au fost audiaţi în cadrul acestei anchete.

Francisco Marques, director de comunicare la FC Porto, a fost deja pus sub acuzare în acest caz, după ce a dezvăluit conţinutul mai multor mailuri interne ale conducerii echipei Benfica într-o emisiune televizată, iar acestea ar fi demonstrat existenţa unui "sistem de corupere a arbitrilor pentru a favoriza Benfica".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.