Presa madrilenă, este în extaz după ce formaţia Real Madrid a obţinut calificarea în finala Ligii Campionilor după un nou meci memorabil, cu Manchester City.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cotidianul sportiv Marca, apropiat de Real Madrid, notează că Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după un nou miracol şi cere: "Să coboare Dumnezeu şi să ne explice".

Cotidianul As, tot din Madrid, titrează că Real Madrid vine "dintr-o altă lume".

Emisiunea El Chiringuito şi-o imaginează pe Real Madrid drept "Robin Hood", în condiţiile în care clubul din capitala Spaniei i-a eliminat pe noii bogaţi ai fotbalului mondial, PSG, Chelsea şi City, după scenarii uluitoare.

În schimb, presa din Barcelona deplânge soarta lui City şi a antrenorului său catalan, Pep Guardiola.

"Incredibil!", a titrat Sport, peste o imagine cu Guardiola căruia nu-i vine să creadă ce i se întâmplă.

"PSG, Chelsea, City. Ziua cârtiţei", a scris Mundo Deportivo, referindu-se la modul în care Real Madrid a revenit după ce a fost condusă aparent decisiv în fiecare fază eliminatorie a actualei ediţii a Ligii Campionilor. 

"Cine poate explica Bernabeu?", a adăugat cotidianul citat.

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri.

Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez. Pentru City au marcat Rodrygo ’90, ‘90+1 şi Benzema ’95 (penalti).

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur.

Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.