Presa columbiană a notat că James Rodriguez s-ar fi bătut în vestiar cu un coleg după meciul pierdut în faţa naţionalei din Ecuador, scor 1-6. Rodriguez şi federaţia columbiană au dezminţit aceste informaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei, după partida de marţi, din preliminariile Cupei Mondiale, pierdută dur de columbieni la Quito, Rodriguez s-ar fi bătut în vestiar cu Jefferson Lerma.

Federaţia columbiană a notat, într-un comunicat, că nu a existat niciun conflict între jucători în cele 12 zile de când s-au reunit pentru meciurile cu Uruguay şi cu Ecuador. „Este adevărat că echipa a primit o lovitură puternică prin cele două înfrângeri (n.r. – 0-3 cu Uruguay şi 1-6 cu Ecuador), dar acest lucru nu a generat conflicte între jucători. Dimpotrivă, această situaţie a unit grupul mai mult şi a întărit legăturile de prietenie care au existat mereu”, a precizat forul.

James Rodriguez a negat categoric ceea ce a scris presa despre el, precizând că are relaţii „excelente şi de respect” cu toţi colegii săi, atât pe teren cât şi în viaţa personală. „Ca grup, rămânem uniţi şi cu obiectivul intact de calificare la Cupa Mondială, pentru care vom munci şi mai mult”, a notat el într-un comunicat.

Rodriguez a menţionat că persoanele care au scris că ar fi existat o bătaie în vestiar vor să semene discordie şi haos ca să îi afecteze lui reputaţia şi a adăugat că va apela la justiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.