Sute de copii cu vârste între 8-18 ani vor fi adunaţi, între 4-8 septembrie, la Cluj-Napoca, unde va avea loc pentru prima dată în România, Barça Academy, sub coordonarea antrenorilor academiei de fotbal de la FC Barcelona. Campul Barça Academy se desfăşoară în peste 40 de ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Celebrul camp de fotbal Barça Academy ajunge în toamna acestui an şi la Cluj-Napoca. Metodele de antrenament şi filosofia celebrului club catalan FC Barcelona vor fi aduse în Parcul Sportiv ”Iuliu Haţieganu” chiar de către antrenorii puternicei academii. Barça Academy promovează şi extinde la nivel global conceptele şi sistemul FC Barcelona, un brand fotbalistic unic şi creativ, recunoscut la nivel mondial şi creat în timp de către cei mai buni fotbalişti şi antrenori din lume. Valorile pe care Barça Academy le aduce în viaţa micilor fotbalişti sunt modestia, dispoziţia la efort, ambiţia, respectul şi jocul de echipă”, au transmis organizatorii, luni, într-un comunicat pentru News.ro.

Barça Academy Cluj-Napoca este organizat de compania clujeană Professional Sport Solutions, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului local Cluj-Napoca, al Universităţii ”Babeş-Bolyai” şi al Sport Advisor.

Marius Pintea, manager Professional Sport Solutions: ”Suntem încântaţi că am reuşit să aducem Barça Academy şi la Cluj-Napoca, sunt mii de copii care practică fotbalul în România şi ne dorim ca şi ei să aibă acces la antrenorii spanioli şi la metodele lor de antrenament, dar şi la filosofia unui club de talia FC Barcelona. Noi organizăm Barça Academy şi în Suedia şi ne-am dorit foarte mult să venim şi la noi în ţară, iar Clujul, fiind capitala sportului românesc, a fost alegerea firească pentru acest prim camp. Vor fi multe surprize pentru sportivii noştri, îi aşteptăm în număr cât mai mare, să umplem terenurile şi să punem Clujul şi România pe harta acestui uriaş brand internaţional care este FC Barcelona”.

Barça Academy este un proiect FC Barcelona, care a ajuns în peste 40 de ţări de pe toate continentele, organizând 37 de şcoli permanente şi peste 170 de campuri la care au participat până în prezent peste 400.000 de copii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.