Echipa engleză Arsenal Londra a învins miercuri seara, pe teren propriu, formaţia Everton, scor 4-0, într-un meci restant contând pentru etapa a 7-a din Premier League. FC Liverpool a învins pe Wolverhampton cu 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arsenal a dominat meciul cu Everton şi, deşi a deschis scorul târziu, în minutul 40, prin Bukayo Saka, a încheiat prima repriză cu un avantaj de două goluri, după reuşita lui Gabriel Martinelli, din minutul 45+1. În partea secundă, Martin Odegaard a înscris pentru 3-0 în minutul 71, iar Martinelli a înschis tabela, în minutul 80, din pasa lui Nketiah.

Arsenal conduce în clasamentul din Premier League, cu 60 de puncte, cu cinci mai multe decât ocupanta locului secund, Manchester City.

Într-un alt meci din etapa a 7-a, FC Liverpool s-a impus cu 2-0 în faţa lui Wolverhampton. Şi pe Anfield golurile au venit târziu, echipa lui Jurgen Klopp rezolvând meciul în numai patru minute. Virgil van Dijk a deschis scorul în minutul 73, iar în minutul 77 Mohamed Salah a stabilit rezultatul final.

Liverpool se află pe locul al şaselea, cu 39 de puncte, la egalitate cu Fulham.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.