Echipa engleză Tottenham Hotspur a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 2-3, în faţa grupării Arsenal Londra, într-un meci al etapei a 35-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arsenal a condus cu 3-0 pe Tottenham, la finalul primei reprize, după ce „tunarii” au controlat autoritar jocul. Hojbjerg a deschis scorul cu un autogol în minutul 15, apoi Bukayo Saka a făcut 2-0 în minutul 27, pentru ca scorul pauzei să fie fixat  de Kai Havertz, în minutul 38. În această primă parte gazdele au avut o bară, la lovitura de cap a lui Cristian Romero, din minutul 21, şi un gol al lui Micky van de Ven anulat pentru ofsaid, în minutul 22.

Tottenham a încercat o revenire în repriza secundă, mai întâi a marcat Cristian Romero, în minutul 64, pentru 1-3, iar în minutul 87 Son Heung-Min a transformat un penalti, dictat la un fault al lui Declan Rice asupra lui Ben Davies. 3-2 pentru Arsenal a fost şi scorul final al meciului. La gazde, fundaşul român Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată.

Într-un alt meci al etapei, Bournemouth a dispus cu 3-0 de Brighton, prin golurile marcate de Senesi (min. 13), Enes Unal (min. 52) şi Justin Kluivert (min. 87).

În clasament, Arsenal e lider, cu 80 de puncte, Tottenham e pe locul 5, cu 60 de puncte, Bournemouth ocupă locul 10, cu 48 de puncte, iar Brighton a ajuns pe 12, având 44 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.