Echipa engleză Arsenal Londra a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Manchester United, într-un meci în care golul victoriei londonezilor a fost înscris în minutul 90. Arbitrul a consultat VAR-ul înainte să acorde golul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rashford a deschis scorul pe Emirates în minutul 17, însă gazdele au egalat în minutul 24 prin Eddie Nketiah ş la pauză s-a intrat cu 1-1.

În startul reprizei secunde, Bukayo Saka i-a adus pe „tunari” în avantaj cu un gol marcat în minutul 53. Manchester United a egalat în minutul 59 prin Lisandro Martinez şi meciul se îndrepta spre un egal, dar Eddie Nketiah nu a fost de acord şi a marcat în minutul 90, într-o fază care a solicitat intervenţia VAR.

Deşi Zinchenko se afla în ofsaid la momentul primei pase, arbitrul Anthony Taylor a acordat golul şi Arsenal s-a impus cu 3-2, distanţându-se de Manchester City.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.