Premier League a deschis o anchetă pentru insulte rasiste ale suporterilor echipei Leeds către banca de rezerve a echipei Arsenal, la meciul de sâmbătă seară, din campionatul Angliei. Poliţia a arestat deja o persoană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa engleză scrie că jucătorii de rezervă ai echipei Arsenal l-au chemat pe al patrulea arbitru pentru a-i semnala că sunt ţinta jignirilor rasiste, în prima repriză, după o jumătate de oră de joc.

Premier League a confirmat că Arsenal a semnalat că suporterii gazdelor au recurs la jigniri cu caracter rasist.

Sâmbătă seară, un suporter a fost arestat.

“Rasismul nu va fi tolerat la Leeds Unites şi orice suporter surprins că foloseşte un limbaj rasist primeşte interdicţie pe viaţă de acces la meciurile echipei Leeds United”, a anunţat clubul englez.

Formaţia Arsenal Londra a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Leeds United, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului Angliei. Golurile au fost marcate de Martinelli ’16, ’29, Saka ’42 şi Rowe ’84 pentru londonezi, respectiv Raphinha ’75 (penalti) pentru Leeds.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.