Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat, miercuri, că sunt discuţii pentru ca la 31 mai să se organizeze un meci de fotbal, tip Liga legendelor, cu foste glorii, pe stadionul Dinamo, pentru persoane vaccinate şi testate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă mai sunt programate evenimente cu public în perioada următoare, Alin Stoica a răspuns: "Opera continuă seria de evenimente şi, pe 22, preconizează să facă un eveniment în aer liber, la fel pentru persoane vaccinate şi testate. Pe 31 mai suntem în discuţii pentru un meci de fotbal, tip Liga legendelor, cu foste glorii ale fotbalului românesc, sperăm să atragă cât mai mulţi dintre ei, pe Stadionul Dinamo. LA fel pentru persoane vaccinate şi testate".

Ministerul Culturii a derulat, în perioada 14 - 16 mai, evenimente pilot care au presupus spectacole cu public în interior, la Opera Naţională Bucureşti, la Teatrul Naţional Bucureşti şi la Opera Naţională Română Cluj-Napoca. Accesul la evenimente s-a făcut pe baza cărţii de identitate, iar verificarea informaţiilor, prin intermediul aplicaţiei puse la dispoziţie de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Participanţii vor fi monitorizaţi timp de două săptămâni.

Sâmbătă, finala Cupei României de la Ploieşti, dintre Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu, va avea loc cu spectatori, urmând ca fanii să ocupe 25 la sută din capacitatea arenei.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.