Stilul de joc exigent al lui Tottenham Hotspur şi-a pus amprenta asupra jucătorilor şi, deşi este nevoie de o echipă mai puternică pentru a face faţă rigorilor din Premier League, este posibil să nu se facă prea multe transferuri în ianuarie, a declarat antrenorul Ange Postecoglou, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spurs a început sezonul într-o formă excelentă, cu 10 meciuri fără înfrângere, ajungând în fruntea clasamentului, dar cinci înfrângeri, coroborate cu accidentări, a făcut ca echipa să cadă pe locul cinci, la şase puncte în spatele liderului Liverpool.

James Maddison, Cristian Romero, Rodrigo Bentancur, Micky van de Ven, Ryan Sessegnon şi Manor Solomon sunt accidentaţi, în timp ce Ivan Perisic este în afara lotului pentru tot restul sezonului din cauza unei accidentări la ligamentul încrucişat anterior.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Majoritatea jucătorilor vor reveni în activitate în următoarele săptămâni, iar Postecoglou nu se aşteaptă la întăriri atunci când va începe perioada de transferuri, la 1 ianuarie. În plus, de la echipă ar putea pleca şi portarul Hugo Lloris.

"Fereastra de transferuri? Nu se va întâmpla nimic magic în această fereastră. Ceea ce trebuie să facem este să continuăm să construim", a declarat Postecoglou.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.