Portarul de rezervă al lui Everton, Robin Olsen, şi familia sa au fost ameninţaţi cu o macetă în timpul unei spargeri la domiciliul lor, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persoane mascate au furat bijuterii şi un ceas de lux din casa internaţionalului suedez de lângă Altrincham, Greater Manchester, în weekend-ul trecut.

Everton a comunicat că îi oferă lui Robin şi familiei sale toată susţinerea posibilă. Poliţia din Manchester a fost contactată cu privire la acest jaf.

În timpul spargerii, în locuiţă se aflau jucătorul, soţia lui şi cei doi copii cu vârste de de doi şi cinci ani. 

Olsen, 31 de ani, a jucat nouă meciuri pentru Everton, din octombrie, de când a fost împrumutat pentru un sezon de la clubul italian AS Roma în octombrie.

Acesta este al doilea caz de furt în care este vizată o persoană de la Everton. Antrenorul Carlo Ancelotti a fost, luna trecută, şi el victima unui furt, când doi bărbaţi au luat un seif din casa lui din Crosby, Merseyside.

Seiful, care fusese deschis forţat, a fost găsit ulterior aruncat într-o parcare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.