Portarul vicecampioanei HCM Baia Mare şi al echipei naţionale, Paula Ungureanu, a declarat pentru News.ro, miercuri, când împlineşte 36 de ani, că îşi doreşte să fie sănătoasă, alături de familie şi jucând handbal, despre care spune că este ”viaţa” sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sper să fie o zi frumoasă, am început-o împreună cu familia, cu urări, cu cântat La Mulţi Ani şi un tort. Îmi doresc să fiu sănătoasă împreună cu familia şi să mă bucur de handbal, pentru că-l iubesc atât de mult, e viaţa mea”, a spus Paula Ungureanu.

Handbalista împlineşte, miercuri, 36 de ani, având o carieră plină de trofee, între care se numără cinci titluri naţionale în România, două în Austria, unul în Croaţia, finalistă a Ligii Campionilor, dar şi triplă medaliată cu naţionala României – o medalie de argint la CM din 2005 şi două de bronz, la CE din 2010 şi CM din 2015.

De-a lungul carierei a jucat la echipele Remin Deva, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Hypo Viena, Dunaferr, Podravka Koprivnica, iar din 2013 activează la HCM Baia Mare, cu care va juca, în 2 şi 10 aprilie, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, adversară fiind chiar campioana Europei, Buducnost Podgorica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.