Portarul costarican Keylor Navas şi-a anunţat retragerea din naţionala ţării sale, la vârsta de 37 de ani, punând capăt zvonurilor potrivit cărora ar urma să joace la următoarea ediţie a Copa America, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Navas, care a debutat la echipa naţională în 2008, a jucat 114 meciuri şi a participat la trei Cupe Mondiale, cea mai importantă ediţie fiind Brazilia 2014, unde şi-a ajutat echipa să ajungă în sferturile de finală.

Ultima sa apariţie pentru ţara sa a avut loc în martie, într-un meci amical împotriva Argentinei. Anunţul lui Navas înseamnă că sportivul nu va participa la Copa America, competiţie care se va desfăşura în Statele Unite în perioada 20 iunie - 14 iulie.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

"Acest capitol din viaţa mea se încheie, plec cu inima plină de recunoştinţă şi cu privirea îndreptată spre viitor, purtând mereu numele iubitei noastre Costa Rica", a spus portarul într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare. "Este un sentiment dulce-amărui, greu de acceptat, această etapă s-a încheiat. Nu este un adio, ci un ne vedem mai târziu, pentru că ştiu că drumurile noastre vor continua să se intersecteze. Mulţumesc Costa Rica, ne vedem curând, pura vida", a adăugat el.

Navas, care este legitimat la Paris Saint-Germain din 2019 şi a fost împrumutat anul trecut la Nottingham Forest din Premier League, îşi încheie contractul în iunie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.