Portarul Aaron Ramsdale este jucătorul echipei Bournemouth testat pozitiv cu noul coronavirus, informează The Sun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, Bournemouth a anunţat că unul dintre jucătorii săi a fost testat pozitiv pentru Covid-19, după a doua serie de teste în cadrul clubului, însă nu a precizat numele acestuia.

"A fost şocant. Nu am avut simptome, nu am fost în contact cu nimeni, aşa că m-am cam speriat. Din păcate astfel de lucruri se întâmplă şi mi s-au întâmplat mie", a declarat Aaron Ramsdale, care este şi portar al naţionalei de tineret al Angliei.

Portarul a fost plasat în izolare alături de iubita lui după aflarea acestei veşti.

Pe lângă Ramsdale, şi jucătorul Adrian Mariappa (Watford) şi antrenorul secund al lui Burnley, Ian Woan, au fost testaţi pozitiv, la a doua testare din Premier League.

Campionatul englez a fost întrerupt, la 13 martie, din cauza pandemiei de coronavirus şi ar putea fi reluat în iunie. Din acest sezon al Premier League mai sunt de jucat 92 de meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.