David Popovici a declarat, duminică, după ce a câştigat medalia de bronz la Europenele de înot în bazin scurt, la 100 m liber, că acest rezultat este cel mai bun pe care l-a putut obţine şi că în continuare sportivii care au urcat pe primele două trepte ale podiumului sunt mai buni decât el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Au fost multe valuri, dar a fost frumos. E tot ceea ce s-a putut astăzi. În continuare italianul ş francezul sunt mai buni decât mine. Din fericire mai sunt o mulţime de concursuri şi abia aştept să fiu acolo în faţa lor, când va veni vremea. Sunt bucuros că am reuşit să termin cu o medalie. A fost o provocare foarte bună. Am învăţat să fac faţă mai bine stresului şi oboselii. Le mulţumec organizatorilor, am dormit ca un bebeluş după reuniunea de aseară”, a spus Popovici.

“A fost un public foarte bun, pe care mi-l doresc la fiecare competiţie”, a adăugat el.

Referitor la faptul că pentru el va urma sesiunea de examene la facultate, Popovici a spus: “Trebuie să mă pun cu burta pe carte. Sesiunile o să-mi spună dacă mă descurc sau nu”.

David Popovici a avut şi un mesaj pentru copii: “Faceţi sport, faceţi ce vă place şi încercaţi să vă scrieţi povestea proin sport. Eu asta încerc să fac”.

David Popovici a câştigat, duminică, medalia de bronz în proba de 100 metri liber din cadrul Campioatului European de înot în bazin scurt, la Otopeni.

Aurul continental i-a revenit francezului Maxime Groussei (45.46), iar pe doi s-a clasat italianul Alessandro Miressi (45.51).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.