Naţionala de polo a României a fost învinsă, joi, de Germania, scor 12-10, în ultimul meci amical din cadrul turneului de la Budapesta, care reprezintă o etapă de pregătire a participării la Campionatul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primele partide din cadrul puternicului turneu de la Budapesta, România a pierdut cu Serbia, scor 5-15, cu Ungaria, scor 8-15, şi cu Spania, scor 7-15.

“Final de Turneu pentru Naţionala României. Antrenorii au rulat tot lotul în bazin, pentru definitivarea echipei care va participa la Campionatele Europene din Croaţia 2024”, notează FR Polo pe Facebook.

Echipa României acumulează experienţă importantă în acest turneu internaţional.

La meciul Germania – România, scorul final a fost decis la penalty-uri 12-10, după timpul regulamentar scorul a fost 9-9.

Pentru România au înscris: David Beleneseiy - 2 goluri, Tudor Fulea - 2 goluri, Ionuţ Vrânceanu - 3 goluri, Silvian Colodrovski - 2 goluri, Levente Vancsik - 1 gol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.