Vicecampioana la polo CSM Oradea a debutat, vineri, cu victorie în grupa B preliminară din Liga Campionilor, pe care o găzduieşte. Şi campioana Steaua Bucureşti a câştigat primul meci în grupa A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Oradea s-a impus cu scorul de 12-3, pe reprize 2-0, 4-1, 5-0, 1-2.

În primul meci al zilei, RN Savona - Galatasaray, scor 10-6.

Sâmbătă vor avea loc partidele dintre ASA Tel Aviv - RN Savona şi Galatasaray - CSM Oradea, iar duminică, în ultima zi, cele dintre Galatasaray - ASA Tel Avia şi CSM Oradea - RN Savona.

La rândul său, campioana Steaua Bucureşti joacă în grupa A preliminară, în Olanda, iar în primul meci, joi seară, cu gazdele de la ZPC Het Ravijn Nijverdal, a câştigat cu 15-10. Sâmbătă, steliştii vor întâlni Invictum Sarajevo şi Vasas Budapesta, iar duminică, în ultima zi a turneului se vor duela cu Primorac Kotor.

Grupele preliminare A, C şi D au câte cinci echipe, astfel că primele trei clasate se califică mai departe, iar grupa B, cea cu CSM Oradea, doar patru echipe, astfel că doar primele clasate vor merge mai departe. Formaţiile care ratează calificarea vor continua în LEN Challenger Cup.

Sezonul regulat se va desfăşura între 15 noiembrie şi 24 mai, după care va avea loc Turneul F8, între 31 mai - 3 iunie, la Belgrad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.