Vicecampioana CSM Oradea a debutat, vineri, cu înfrângere în grupa D prelimininară a EuroCup, la Rijeka, în timp ce formaţia Dinamo Bucureşti a fost învinsă şi ea, în al doilea meci, dar în grupa A, la Sabac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Oradea a fost învinsă de formaţia croată VK Solaris, scor 13-12.

Din grupa D mai fac parte echipele Primorje Erste Bank Rijeka (Croaţia) şi Radnicki Kragujevac (Serbia), cu care CSM Oradea va juca sâmbătă, respectiv duminică.

În grupa A, Dinamo Bucureşti a fost învinsă, tot vineri, de italienii de la CC Ortigia, scor 13-10. Sâmbătă, dinamoviştii vor întâlni VK Valis Vega (Serbia), iar duminică pe CN Noisy-Le-Sec (Franţa). Din grupa A fac parte cinci echipe, iar cu Klub Sabac (Serbia), Dinamo a pierdut în primul meci, cu scorul de 4-15.  

Meciurile din grupele preliminare au loc între 22-24 septembrie, iar primele două clasate vor avansa mai departe.

Vicecampioana CSM Oradea a găzduit grupa C preliminară din Liga Campionilor, însă a ratat calificarea în grupe, iar Dinamo Bucureşti a avut acelaşi parcurs în grupa D.

Campioana Steaua Bucureşti a fost repartizată direct în faza grupelor Ligii Campionilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.