Poliţia italiană a oprit la 03.00 petrecerea dată de Romelu Lukaku de ziua lui, iar jucătorul echipei Inter Milano a fost amendat pentru încălcarea protocolului anti-Covid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Corriere della Sera a scris că poliţia a intrat într-un hotel din centrul oraşului Milano în jurul orei 03.00, în noaptea de miercuri spre joi, şi l-a găsit pe atacantul belgian sărbătorindu-şi ziua de naştere, după victoria cu 3-1 asupra echipei AS Roma.

Coechipierii lui, Achraf Hakimi, Ivan Perisici şi Ashley Young, au fost printre cele 24 de persoane identificate la petrecere, la care a participat şi managerul restaurantului hotelului, care a organizat evenimentul.

Directorul şi invitaţii au fost sancţionaţi pentru diverse încălcări ale regulilor anti-Covid.

Poliţia a răspuns unei reclamaţii şi s-a deplasat la un hotel din centrul oraşului, unde se sărbătorea ziua atacantului Inter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.