Poliţia din Merseyside a anunţar că a deschis o anchetă după ce autocarul echipei Real Madrid a fost atacat, miercuri, pe drumul către stadionul Anfield, înaintea meciului cu Liverpool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Putem confirma că o anchetă este în curs de desfăşurare după ce autocarul echipei Real Madrid a suferit pagube în timp ce se apropia de stadionul Anfield, înaintea meciului echipei Liverpool cu Real Madrid, din Liga Campionilor. Deşi li s-a recomandat să evite deplasarea la stadion, aproximativ 400 de persoane au aşteptat la Anfield Road până au venit autocarele, iar obiecte au fost aruncate spre autocarul echipei Real Madrid. Avem cunoştinţă de imaginile care arată că un geam a avut de suferit. El nu s-a spart complet şi nimeni nu a fost rănit”, a declarat Zoe Thornton, reprezentantă a poliţiei.

Thornton a precizat că fanii respectivi au folosit şi dispozitive pirotehnice.

Autocarul echipei Real Madrid a fost atacat pe drumul spre stadionul Anfield, unde campioana Spaniei a jucat, miercuri, returul sferturilor de finală cu Liverpool (scor 0-0). Fanii englezi au aşteptat echipa madrilenă cu torţe şi au aruncat diverse obiecte în autocar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.