Echipa de handbal masculin Poli Timişoara este prima finalistă a Cupei României, după ce a eliminate sâmbătă, în semifinalele Turneului Final Four de la Constanţa, formaţia Minaur Baia Mare, cu scorul de 30-28 (15-13).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poli Timişoara a câştigat Cupa României o singură dată, în 1986, în timp ce Minaur Baia Mare şi-a trecut trofeul în palmares de şase ori, ultima dată în 2015.

A doua semifinală a zilei va avea loc de la ora 16.00, între HC Dobrogea Sud şi Steaua Bucureşti.

Steaua Bucureşti a adunat nouă trofee, iar HC Dobrogea Sud se află la a treia participare consecutivă în Final Four, în 2017 jucând finala.

Învinsele din semifinalele de sâmbătă vor juca finala mică duminică, de la ora 13.30, iar învingătoarele se vor duela pentru trofeu de la ora 16.30.

Deţinătoarea Cupei României este campioana en-titre, Dinamo Bucureşti, care la această ediţie nu a trecut de faza optimilor de finală ale competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.