Formaţia Poli Timişoara a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a XXII-a şi nu mai este pe ultimul loc în clasamentul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele au deschis scorul prin Doman, în minutul 66, oaspeţii reuşind egalarea prin Buziuc, în minutul 76.

1-0: Artean a pasat în spatele apărării adverse, Doman a preluat pe piept şi a înscris cu un şut pe lângă Pleşca de la 6 metri.

1-1: Defensiva gazdelor nu a reuşit să respingă un balon centrat pe jos din corner şi Buziuc a marcat cu un şut din 3 metri.

În minutul 61, Rugasevici (Gaz Metan Mediaş) a primit al doilea cartonaş galben pentru o lovitură cu cotul în faţă asupra lui Artean şi a fost eliminat de arbitrul Horaţiu Feşnic.

Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Bocşan, Cînu, Şeroni - Artean, Soljici - Bărbuţ, Croitoru (Fucek '79), Doman (Popovici '82) - Drăghici (Pedro Henrique '63). Antrenor: Ionuţ Popa.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Trtovac, Onanga, Rugasevici - Zaharia, Tahar (I. Cristea '86), Bic (Buziuc '69) - Al. Munteanu, Sikorski, Eric (Romeo '64). Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Cînu '16, Soljici '20, Doman '67, Şeroni '88, Bărbuţ '90+1 / Sikorski '28, Rugasevici '43, '61, Onanga '54, Zaharia '73, Tahar '83.

Cartonaş roşu: Rugasevici '61.

Arbitri: Horaţiu Feşnic (central) - Marius Nicoară, Florin Păunescu (asistenţi) - Florin Ovidiu Mazilu (rezervă).

Observatori: Stan Prodan, Romolus Gabor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.