Formaţia Poli Timişoara a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, în etapa a doua a play-out-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unicul gol al partidei a fost marcat de Popovici, în minutul 55. Acesta a împins mingea în plasă din trei metri, după o centrare a lui Şeroni.

Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Scutaru (Bocşan '69), Cînu, Şeroni (Neagu '84) - Artean, Soljic - Bărbuţ, Croitoru, Fucek (Poparadu '57) - Popovici. Antrenor: Ionuţ Popa

FC Voluntari: Gavrilaş - Filipov, Balaur, Cazan, Al. Coman - Novac, C. Lazăr, L. Marinescu (Ionescu '75) - Căpăţână (Deac '46), Cernat, Ivanovici (Voduţ '65). Antrenor:Dinu Todoran

Cartonaşe galbene: Străuţ '9, Bărbuţ '42 / Căpăţână '45

Arbitri: Adrian Comănescu - Marius Cristian Marchidanu, George Florin Neacşu - Cătălin Buşi

Observatori: George Ionescu, Cristian Vasc

Înainte de startul jocului s-a ţinut un minut de reculegere în memoria fostului fotbalist al Politehnicii Timişoara, Adrian Stoicov, care a încetat din viaţă săptămâna trecută. Jucătorii echipei gazdă au intrat pe teren cu un banner cu mesajul: "Nu te vom uita niciodată, Adrian Stoicov" şi cu tricouri pe care scria "R.I.P. Stoicov Adrian".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.