Formaţia Poli Timişoara a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Botoşani, în primul meci din runda inaugurală a play-out-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru FC Botoşani a marcat Miron '17, iar pentru Poli au punctat Croitoru '25 şi Şeroni '67 (penalti).

1-0: Miron a marcat cu capul după o centarea de pe partea dreaptă

1-1: Croitoru a egalat cu un şut de la distanţă

1-2: Şeroni a marcat din lovitură de la 11 metri, acordată după un fault al lui Muşat asupra lui Bărbuţ

FC Botoşani: Albuţ - Unguruşan, Tincu, Miron, Muşat - Vaşvari, A. Cârstocea (Moruţan '60) - Herghelegiu (Golofca '69), M. Bordeianu, L. Buş (Elek '85) - Kuku. Antrenor: Alin Bordeanu

Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Scutaru, Cînu, Şeroni (Neagu '74) - Poparadu, M. Croitoru (Bocşan '80) - Bărbuţ, Soljici, Fucek - Popovici (Bîrnoi '90+1). Antrenor: Ionuţ Popa

Cartonaşe galbene: Unguruşan '28, Bordeianu '42, Muşat '66 / Cânu '34, Şeroni '53, Soljici '61

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de Daniel Mitruţi şi Adrian Popescu.

Rezervă a fost Florin Mazilu, iar observatori Zoltan Szekely şi Adrian Ionescu.

După ce a marcat golul, Miron a ridicat un tricou pe care scria: "Alături de Leo", dedicat antrenorului Leo Grozavu, care a demisioat, miercuri, după ce l-a lovit pe jucătorul Cătălin Golofca la meciul cu Astra. Demisia lui Grozavu nu a fost acceptată de oficialii botoşăneni, însă acesta a preferat să nu stea pe bancă la partida cu Poli Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.