Tehnicianul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, că formaţia sa a avut o prestaţie bună, dar a primit goluri din lipsă de atenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din păcate nu suntem atenţi, pierdem oamenii din marcaj şi la o centrare venită din zona laterală nu ne uităm după minge, nu suntem reactivi, nu avem comunicvare şi primim gol. Am jucat de la egal la egal cu CFR în multe momente. Cred că uşor-uşor începem să arătăm aşa cum îmi doresc. Ne doream cu toţii măcar un egal, dar e îmbucurător că am crescut foarte mult cu acest meci. Am făcut un meci bun. Dar trebuie să avem mai multă consistenţă. Trebuie să fim mai atenţi şi să nu mai facem cadourile pe care le-am făcut la acest meci”, a spus Poenaru la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Au marcat: Cascini ’69 (penalti) / Petrila ’61, Latovlevici ’87. Penaltiul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Deac la Patriche.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.