Antrenorul Mauricio Pochettino i-a dedicat soţiei sale, Karina, scorul din meciul Everton - Totenham, 2-6, cu ocazia aniversării căsătoriei lor, de la care se împlinesc 26 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să-i transmit toată dragostea mea şi felicitările mele soţiei. Este incredibil, pentru că m-am gândit toată ziua că trebuie să găsesc un cadou pentru soţia mea. Acesta este cadoul, 2-6. În ultimul minut, am vorbit cu Jesus (n.r. - Perez, unul dintre secunzii săi), pentru că azi se împlinesc 26 de ani de la căsătorie. Este o coincidenţă, dar uneori nu sunt doar coincidenţe", a declarat argentinianul de 46 de ani, la microfonul BBC, după meci.

Pochettino nu i-a luat alt cadou soţiei sale, în afara scorului: "O să ajung târziu. Dragostea mea este suficientă", a spus el.

Formaţia Tottenham Hotspur a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 6-2, echipa Everton, în ultimul meci al etapei a XVIII-a a campionatului Angliei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Son Heung-min ’27, ’61, Dele Alli ’35, Harry Kane ’42, ’74 şi Christian Eriksen ’48.

Pentru gazde au înscris Theo Walcott ’21 şi Gylfi Sigurdsson ’51.

Tottenham ocupă locul trei în clasament, cu 42 de puncte, iar Everton este pe 11, cu 24 de puncte. Lider este Liverpool, cu 48 de puncte, urmată de Manchester City, cu 44 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.