Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 1 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după ce a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe daneza Carolina Wozniacki, locul 5 WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doar două ore au trecut de la primul meci jucat vineri de Pliskova, în optimi, şi câştigat, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-0, în faţa italiencei Camila Giorgi, locul 82 WTA, venită din calificări, şi până la partida cu Wozniacki. Întâlnirea cu Giorgi fusese întreruptă joi, din cauza ploii, la scorul de 3-0 pentru sportiva din Cehia.

Cu jucătoarea daneză, Pliskova a avut nevoie de doar 67 de minute pentru a se impune.

În penultimul act, deţinătoarea trofeului va evolua cu spaniola Garbine Muguruza, locul 6 WTA.

Calificarea în semifinale este recompensată la Cincinnati cu un premiu de 128.330 de dolari şi cu 350 de puncte WTA.

Simona Halep, locul 2 WTA, este singura jucătoare care o poate "detrona" pe sportiva cehă din fruntea WTA, dacă va câştiga turneul american. Românca va evolua, sâmbătă (vineri, la Cincinnati), după ora 02.00, cu britanica Johanna Konta, locul 7 WTA, în sferturile Western&Southern Open.

Câştigătoarea acestei partide va juca în semifinale cu învingătoarea dintre americanca Sloane Stephens, locul 151 WTA, beneficiară a unui wild card, şi germana Julia Goerges, locul 37 WTA, meci care se dispută la ora transmiterii acestei ştiri (6-1, pentru Stephens).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.