Judecătoarea Jennifer Dorsey, de la un tribunal din Nevada, a clasat plângerea în civil pentru viol depusă împotriva portughezului Cristiano Ronaldo, la trei ani după încetarea urmărilor în penal, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kathryn Mayorga, fost model american, l-a acuzat pe fotbalist că a violat-o în 2009, la Las Vegas. Jucătorul a negat mereu acuzaţiile

În 2019, justiţia americană a decis ca, din lipsă de dovezi, să renunţe la inculparea lui Ronaldo.

Femeia ar fi ajuns în 2010 la o înţelegere cu sportivul în afara instanţei, însă apoi ea a vrut mai mult de 375.000 de dolari.

Judecătoarea Jennifer Dorsey a respins cazul, vineri, acuzându-l pe avocatul lui Mayorga, Leslie Mark Stovall, că a dat dovadă de rea credinţă şi a folosit documente obţinute ilegal în care erau detaliate discuţiile dintre Ronaldo şi avocaţii săi. Dorsey a precizat că acest lucru a afectat profund dosarul.

Clasarea cazului, fără să mai existe opţiunea altei plângeri, este o decizie dură, dar Ronaldo a avut de suferit din cauza comportamentului lui Stovall, a subliniat Dorsey.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.