Cătălin Baciu, pivot de 2,14 metri înălţime şi component al naţionalei, este ultimul transfer al formaţiei SCM Timişoara, care a anunţat definitivarea lotului pentru sezonul 2018-2019. El vine de la Steaua, cu care a jucat finala Ligii Naţionale în ultimii doi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pivotul originar din Cluj-Napoca s-a transferat la SCM Timişoara de la CSM Steaua Bucureşti, formaţie alături de care a disputat finala Ligii Naţionale în ultimele două sezoane.

”Mă bucur să mă alătur lotului timişorean şi sunt entuziasmat să lucrez din nou cu Miodrag Perisici. El a fost primul meu antrenor de prima divizie, în România. Am să fac tot posibiul să ajut echipa pentru a-şi atinge obiectivele”, a declarat Baciu după confirmarea mutării.

Cătălin Baciu are 30 de ani, 2,14 metri înălţime şi joacă pe postul de pivot. În Liga Naţională a mai jucat la U BT Cluj-Napoca, între anii 2012-2016, unde a venit de la Clemson University.

Pivotul naţionalei este ultimul transfer al formaţiei SCM Timişoara în vederea noii stagiuni, al 10-lea, iar lotul antrenat de Miodrag Perisici îi mai include pe jucătorii Brandon Randolph, Sherwood Brown, Vladan Vukosavljevici, Dragoş Diculescu, Alexandru Coconea, Bogdan Penciu, Robert Schipor, Marko Stojadinovici, Nikola Pesakovici, Octavian Popa Calotă şi Milos Komatina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.