Antrenorul CSU Craiova, Victor Piţurcă, nu s-a arătat supărat pe portarul Mirko Pigliacelli, care a respins în faţă balonul şutat de Florinel Coman, iar Tsoumou a marcat singurul gol al meciului cu FCSB, ci pe fundaşii săi, care nu au urmărit mingea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Istoricul a fost simplu, a fost un meci de luptă, noi am intrat mai greu în ritm, a fost primă repriză în care nu am avut mari realizări, dar am avut o ocazie pin Cicâldău. Eu cred că am controlat în întregime a doua repriză, dar când nu reuşeşti să dai gouri este greu să câştigi puncte. Am primit un gol în minutul 89 şi acesta a fost istoricul jocului. FCSB a câştigat meciul, urcă, asta e situaţia. E un război, sunt lupte şi vom încerca să câştigăm meciul următor. E a treia oară când vin şi e prima dată când pierd primul meci. Ivan s-a bătut pe toată durata meciului, cu viteza lui, cu calităţile lui, trebuie să aibă parte şi de mingi în careu ca să poată să fie periculos şi să marcheze goluri. Echipa a luptat, nu am ce să le reproşez, i-am şi felicitat, asta e situaţia. Ne lipseşte acurateţea, ne lipseşte circulaţia mingii aşa cum aş dori şi ne lipseşte golul. Nu ştiu dacă a fost penalti, nouă aşa ni s-a părut, dar penalti este când dă arbitrul. Jucătorii erau foarte supăraţi, i-am îmbărbătat, nu am ce să le reproşez, vom discuta despre meci şi mâine şi poimâine ca să punem la punct anumite lucruri, să vedem greşelile care au fost, să le remediem în cel mai scurt timp, pentru că ne aşteaptă vineri un meci la Mediaş, la echipa care a fost pe primul loc. Nu sunt supărat pe Pigliacelli, i se poate întâmpla oricui, dar din ce am văzut eu i-a sărit minega de undeva din gât, din faţă, aşa că se poate întâmpla oricui. Nu mi-a plăcut că fundaşii nu au urmărit - şi am discutat acest lucru - fiindcă orice şut pe poartă noastră sau spre poarta adversă trebuie urmărit. Atacantul l-a urmărit, iar noi ne-am oprit. Ceea ce nu este în regulă, ne-a costat un punct. Cu victoria din seara aceasta, este normal ca FCSB să fie în play-off, pentru că au jucători buni, care când evolueză cu ambiţie, pot obţine rezultate bune împotriva oricărei echipe", a  declarat Piţurcă.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor.

Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88, jucătorul împingând mingea în plasă după o respingere greşită în faţă a portarului Pigliacelli la un şut al lui Coman. Pentru Tsoumou a fost debutul la FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.