Fostul selecţioner Victor Piţurcă nu crede în proiectul noii conduceri spaniole a clubului FC Dinamo, pe care o acuză de lipsă de profesionalism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dinamo e un club mare şi nu se pot face lucrurile de azi pe mâine. Cred că tot ce se întâmplă acum la Dinamo e total neprofesionist. În momentul ăsta, părerea mea, mai mult de şase luni, un an nu va dura şi se va încheia totul. Dacă au început şi se va întâmpla ce se întâmplă acum. La Dinamo trebuie un proiect. Aduc jucători, nu ştiu pe cine, că e spaniol, nu ştiu dacă poţi să creezi o echipă aşa, rapid, va fi foarte dificil, foarte delicat. Ca să aduci nişte jucători foarte valoroşi la Dinamo trebuie să-i studiezi o lună, două, trei, cinci, şase, trebuie să te gândeşti la perspectivă, la anii următori. Nu trebuie să se grăbească. Am văzut că au adus portar cu salariu de 20.000, când mi se pare că au acum, pentru campionatul ăsta. Prea rapid, prea în pripă, nu mi se pare o treabă profesionistă. Dacă îi cunoaşte Contra, e foarte bine. Ar fi cele mai mari salarii, dacă sunt cele vehiculate. Aş vrea ca Dinamo să ia un portar de 22, 23 de ani, de mare sperspectivă şi să-i dea ăluia 20.000 pe lună, dar să ştie că în trei, patru ani poate să ia şapte, opt, zece milioane de euro pe el. Dar dacă e gândirea lor asta... Nu văd jucătorii ăştia care au venit acum la Dinamo jucători aşa mari, jucători aşa buni. Fără să-i cunosc. Eu când am mers la Craiova am stat vreo trei luni, zi şi noapte, să caut jucători. Jucători buni sunt foarte greu de găsit, dacă vrei să câştigi campionatul şi să te duci în Champions League. Play-off pentru Dinamo nu înseamnă nimic", a declarat Piţurcă, la Digi Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.