Fostul selecţioner Victor Piţurcă a declarat, joi, că este tragic ceea ce se întâmplă în Ucraina, însă a precizat că după părerea sa cei care conduc lumea de această dată “nu o fac bine” şi nu doar Vladimir Putin este vinovat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mircea Lucescu este antrenor la un club din Ucraina şi trebuie să îşi facă meseria. Probabil nici nu a mai putut pleca. Am văzut şi că a vrut să fie alături de jucătorii săi şi e normal. E tragic ce se întâmplă, e tragic în secolul în care suntem acum, dar asta este situaţia. Cei care conduc lumea de data asta nu o fac bine. Şi nu cred că sunt de vină numai ruşii, numai Putin. Trebuie să se facă o analiză, să se spună adevărul. Cred că nu numai Putin e de vină şi Rusia este de vină. Este normal să ne temem”, a spus Piţurcă.

Victor Piţurcă a participat joi la sărbătorirea de către CSA Steaua a împlinirii a 35 de ani de la câştigarea Supercupei Europei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.