Antrenorul CSU Craiova, Victor Piţurcă, i-a transmis un avertisemnt mijlocaşului Valentin Mihăilă. Piţurcă spune fotbalistul său a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător pentru "două, trei meciuri bune", dar se poate irosi ca talent dacă nu va avea constanţă în evoluţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur pentru el, însă viaţa merge înainte. Mihăilă nu a făcut decât câteva jocuri bune, acum are şi el responsabilităţi, fiindcă lumea aşteaptă foarte mult de la el, să crească cât mai mult, fiindcă numai jocurile fac să se întâmple lucrul acesta. A avut două, trei jocuri bune şi uite unde a ajuns. Foarte repede te duci înapoi dacă nu reuşeşti în continuare să joci fiecare meci bine, să marchezi goluri, să dai pase de gol, deci asta trebuie să facă el. Deocamdată, el nu pleacă, trebuie să joace la Craiova, să câştige un titlu cu Craiova şi pe urmă poate să plece. În acelaşi timp, sigur, dacă vine Real Madrid şi de 50 de milioane pe el nu se mai pune problema", a declarat Piţurcă.

Valentin Mihăilă, 19 ani, a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător la Gala Fotbalului Românesc, care a avut loc luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.