Jandarmeria Bucureşti a anunţat, miercuri, că mai multe materiale pirotehnice şi un pistol de tip airsoft au fost găsite într-o maşină, la controlul de la intrarea în Arena Naţională, înaintea meciului FCSB – FC Rapid, din Liga 1 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi FC Rapid Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: În jurul orei 18:20, pe timpul controlului autovehiculelor intrate în arena sportivă, într-un autoturism au fost găsite un pistol de tip airsoft, mai multe materiale pirotehnice şi un spray iritant-lacrimogen. În cauză, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor şi au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Capitalei”, este anunţul Jandarmeriei Bucureşti.

Jandarmeria le reaminteşte şi le solicită tuturor spectatorilor care vor asista la meci să respecte prevederile legale în vigoare, aplicabile unui astfel de eveniment.

Partida FCSB – FC Rapid, contând pentru etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, este programată la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.