Mihai Pintilii, care a condus de pe bancă FCSB la meciul cu Backa Topola, joi seară, a declarat că se bucură că a fost un joc “nebun”, dar nu şi-ar mai dori o astfel de experienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pintilii a condus echipa ca urmare a numeroaselor cazuri de coronavirus de la FCSB, care au afectat inclusiv staful tehnic.

“A fost un meci cum nu ne doream, un meci nebun, n-am mai întâlnit aşa răsturnări de situaţie, dar sunt fericit că mergem mai departe. Am fost aici cu echipa din cauza cazurilor de coronavirus, a fost o situaţie grea, o deplasare grea din toate punctele de vedere. Nu ştiam pe cine ne vom baza. A fost foarte greu, dar am felicitat şi băieţii pentru efortul depus şi pentru calificare. N-am dormit în noaptea dinaintea meciului, gândindu-ne că poate să aibă oricare dintre noi coronavirus. A fost o noapte grea. Mă bucur că a fost un meci nebun, dar nu vreau să vreau să mai trăiesc aşa ceva niciodată”, a spus Pintilii.

El a precizat că l-a încurajat pe portarul Răzvan Ducan, care a comis erori, dar a şi apărat o lovitură de departajare: “L-am încurajat, la urma urmei e un copil. Asta poate să fie o experienţă pozitivă pentru el să vadă greşelile pe care le-a făcut. După aia ne-a scos la penalti. L-am încurajat şi să ţină capul sus, chiar dacă a greşit la un gol sau două goluri. Nici nu mai ţin minte, au fost prea multe”.

Pintilii a menţionat că perioada următoare va fi foarte dificilă pentru FCSB: “Va fi foarte, foarte greu. Se poate discuta şi despre amânarea meciului din campionat”.

Formaţia FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în turul doi de echipa sârbă Backa Topola, scor 5-4 la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

Sârbii au condus cu 2-0, apoi au rămas în inferioritate numerică şi au reuşit totuşi să înscrie de patru ori. De la Backa au fost eliminaţi doi jucători (Ponjevic ’44 şi Siladji ‘103). Trei dintre golurile înscrise în inferioritate numerică de Backa au venit la un minut după goluri marcate de FCSB.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 6-6, golurile fiind înscrise de Milicevic ’11, Duronjic ’14, Antonic ’51, Tomanovic ‘90+4, ‘117 şi Tumbasevic ‘105+1 pentru gazde, respectiv Coman ’25, Man ’50, ’63 (penalti), ‘105, Balaz ‘90+3 (autogol) şi Petre ‘108 pentru FCSB. Penaltiul a fost acordat pentru un fault la Coman.

La loviturile de departajare, portarul echipei FCSB, Răzvan Ducan, a apărat lovitura lui Banjac, de la Backa Topola. Pentru Backa au înscris Tomanovic, Zec, Antonic şi Djuric. Pentru FCSB au marcat Moruţan, Perianu, Panţîru, Petre şi Man.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.