Clubul Petrolul Ploieşti i-a trimis grupării Dinamo Kiev o scrisoare prin care îi propune să găzduiască două grupe de juniori de la echipa ucraineană pe perioadă nedeterminată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copiii pot fi însoţiţi de membri ai familiei, a adăugat Petrolul, adăugând că asigură transport, cazare, masă şi condiţii de antrenament.

“Scrisoare deschisă adresată Fotbal Club Dynamo Kiev

În atenţia:domnului Ihor Surkis

Dragi prieteni,

În această perioadă de grea încercare pentru bravul popor ucrainian, sportivii si copiii nu trebuie să devină ”victime colaterale” ale unui război fără sens.

Având în vedere momentele dificile prin care treceţi, Fotbal Club Petrolul Ploieşti  vă pune la dispoziţie servicii de transport, cazare, masă şi condiţii de antrenament pentru două grupe de juniori pe o perioadă nedeterminată. Fiecare copil poate fi însoţit de membri ai familiei.

Vă rugăm să primiţi această propunere ca pe un gest de solidaritate al clubului nostru faţă de voi, prietenii noştri din Kiev.

În cazul în care veţi da curs invitaţiei noastre, aşteptăm să ne contactaţi pentru detalii la adresa de email: office@fcpetrolul .ro

Sportul este şi trebuie să rămână un ambasador al păcii, chiar şi în aceste zile de război!

Cu adâncă preţuire,

Costel Lazar

Presedinte”, este mesajul clubului Petrolul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.