Fotbalistul georgian Georgi Abuashvili este noul jucător al echipei Petrolul Ploieşti, el fiind transferat definitiv de la FC Porto.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 20 de ani, Abuashvili, jucător de bandă stângă, a început fotbalul în ţara natală, la Dinamo Tbilisi, debutând în prima divizie la vârsta de 16 ani. A fost în lotul echipei care, la finalul sezonului 2018-2019, cucerea titlul in Georgia, iar în 2021 a fost achiziţionat de către FC Porto, evoluând, ulterior, pentru formaţia secundă a renumitului club lusitan.

Fost internaţional “U17″şi “U19” al Georgiei, Abuashvili a fost convocat, acum, şi la selectionata “U21” a ţării sale, pentru meciurile cu Gibraltar (6 septembrie) şi Moldova (12 septembrie), contând pentru preliminariile Campionatului European.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.